Itt vagyunk: Főoldal > Budapest

Nordic walking oktatás és edzések Budapesten

Bemutatkozás

nordic_walking_liberta.jpgKrska Karolina vagyok, 40 éves koromig az ég világon semmit nem mozogtam, semmilyen sport nem érdekelt és nem fogott meg. 2016-ban lettem lelkes nordic walking rajongó, ekkor ismerkedtem meg ezzel a sporttal, az alapokat nővéremtől tanultam, aki szintén Nordic walking oktató. Mivel ő Győr környékén él, én pedig Budapesten, így nehéz volt összehozni a közös edzéseket. Egyre erősebben éreztem, hogy szeretnék ezzel a sporttal komolyabban foglalkozni és a helyes technikát is tökéletesen elsajátítani, így beiratkoztam a VDNOWAS szövetség C-Trainer tanfolyamára, melyet sikeresen elvégeztem, így már magam is oktathatom ezt a fantasztikus sportot!

Gyere velem és próbáld ki a nordic walking jótékony hatását és közben élvezd a jó levegőt és lélegzetelállító panorámát a csodálatos belvárosunk szívében!

Elérhetőség

nwlogo-kk1.jpgKrska Karolina +3620/8242572budapest@setagalopp.hu

Edzések

Az 1 órás edzések helyszíne: Budapest Tabán, időpont:  szombatonként,  9,00  vagy 10,00 óra és nyáron szerdai napokon 18,00 vagy 19,00 óra.
A Tabán gyönyörű, de a helyi adottságok miatt (relatíve kis területen nagy a szintkülönbség), nem mondható kezdő terepnek.
Jó fizikai állapotban lévő sportkedvelőket várok az edzésekre, akik erős combokat, karizmokat és feszes popsit szeretnének látni magukon a folyamatos edzések által!

Futóknak - kiegészítő edzésnek - kifejezetten ajánlott! Enyhíts néha egy kicsit a lábaid csontjain, ízületein és próbáld meg a terepen való, intenzív gyaloglást, ahol a felső tested is igénybe van véve! A tested meg fogja hálálni, ha nem csak egyoldalú edzésformát gyakorolsz!

Találkozási helyszín: a Czakó utca és a Naphegy utca kereszteződésében, a Kőműves lépcsőnél!

Oktatás - Nordic Walking alaptanfolyam

A tanfolyamon csak előzetes bejelentkezéssel lehet részt venni! A tanfolyamot a jelentkezők számától függően alakítjuk ki, az időpont lentebb található! Kiscsoportban történik, maximális létszám 4 fő, így nagyon sok idő és figyelem jut egy emberre, valamint alkalom adódik arra, hogy senki ne mehessen úgy haza a tanfolyamról, hogy nem tanulta meg a helyes technikát!

nordic_walking_neszmeny.jpgA 2 órás oktatás célja:   A nordic walking alaptechnikájának, a diagonál lépésnek, a helyes kartartásnak és technikának az elsajátítása.
Kinek ajánlom: 9 és 99 éves kor között mindenkinek, hiszen a természetben, jó levegőn, egy olyan mozgást végezését tanítom meg, ami a test 90 %-át átmozgatja!

 • Szeretnéd kipróbálni a helyes nordic walking technikát?
 • Szakszerű segítségre van szükséged a bot kiválasztásánál?
 • Olyan mozgásformát keresel, amivel kímélni tudod az ízületeidet, csontjaidat, gerincedet? Szívesen kipróbálnád, hogy milyen érzés teljesen átmozgatni hátadat, válladat, nyakadat?
 • Szeretnél fogyni, esetleg csökkenteni gyógyszereid adagját, vagy akár el is hagyni őket?
 • Fantasztikus comb-, karizmokat és feszes popsit szeretnél?
 • Sportosabb jelentkezők egy hatékony sporteszközt tanulhatnak meg használni, egy gyorsabb és terepen biztosabb haladás érdekében terepfutásnál, teljesítménytúrákon, trekking túrákon.
 • Futóknak, kiegészítő mozgásformának kifejezetten ajánlott!

Megéri, mert:

 • 2 óra alatt kiderül, hogy Te is örökre szerelembe esel-e a nordic walking-gal, mint jó néhányan, akik nap mint nap műveljük!
 • Azoknak is ajánlom, akik egyedül már próbálkoztak, de szeretnének kis csapatban edzeni valamint a technikájukat is szeretnék tökéletesíteni egy profi nordic walking edző segítségével.
 • A helyszín a Tabán - a főváros szívében - nagyon könnyen megközelíthető helyen található, és minden évszakban csodálatos a környezet és a kilátás a városra egyaránt!

Szükséges felszerelés:

Csak az időjárásnak megfelelő, sportos, réteges öltözet kell hozzá és semmi más. A tesztbotokat biztosítom – ezért is van szükség a személyes bejelentkezésre!
Lehetőség van többféle méret kipróbálására, és akár botrendelésre is. 
Praktikus tanács:

 • Érdemes csak a legszükségesebb felszerelést elhozni, és azt egy övtáskában a derékra erősíteni. A hátizsák a mozgás közben zavarhatja a mozgást, aki mégis zsákot hoz, azt betesszük az autóba a tanfolyam ideje alatt.
 • 1 liter folyadék javasolt.
 • Terepre alkalmas sportcipő, ideálisan gyaloglócipő vagy túracipő célszerű, aminek bordázott a talpa és ezért nem csúszik.

Nordic walking tanfolyamokat vidéken is szervezek, Budapest 80 KM-es körzetén belül, megfelelő számú jelentkező esetén. Ezzel kapcsolatban kérlek jelentkezzetek és mindent megbeszélünk!

Az általam megtartott tanfolyam elvégzése után, mindenkit szeretettel várok az edzéseimen a belváros szívében, a csodálatos Tabánban!

Az 1 órás edzések időpontja: lejjebb olvasható. (bejelentkezés szükséges, hogy tudjak szólni, ha esetleg elmarad)

Lehetőség van magánóra igénybevételére - ezt annak ajánlom, aki úgy érzi, hogy szüksége van egyéni gyakorlásra, mozgáskoordinálásra, helyes technika elsajátításra. Más edzőnél tanfolyamot végzett nordicosokat is várok!

BREAKING NEWS

A következő Nordic Walking alaptanfolyam időpontja: 
kérem jelentkezzen e-mail-ben vagy telefonon és megbeszéljük!

Karácsonyi ajándéknak vásároljon ajándék utalványt!

Az edzések időpontjai a következő időszakokban:

2018. December 15. Szombat, 10.00 H

2019. Január 5. Szombat, 10.00 H

2019. Január 12. Szombat, 10.00 H

2019. Január 19. Szombat, 10.00 H

2019. Január 26. Szombat, 10.00 H

2019. Február 2-án az edzés elmarad

2019. Február 9. Szombat, 10.00 H

2019. Február 16. Szombat, 10.00 H

2019. Február 23. Szombat, 10.00 H

Elégedett résztvevők:

"Köszönöm szépen az oktatást, nagyon jól éreztem magam és "beleszerettem" ebbe a sportba. Gyönyörű helyen, szép időben, egy lelkes és lelkiismeretes oktató segítségével ismerkedtem a sportággal. Érthető magyarázatokat kaptam és kellően el is fáradtam :) Megérte még olyan messziről is odautaznom, hogy részt vehessek az órán.
Még egyszer nagyon köszönöm. Remélem, hogy lesz alkalmam majd egy-egy edzésre is eljutnom."
Judit, 2018.11.17.
 
 "Nagyon jó volt az óra, a szép őszi időben igazán élvezetes volt újra gyakorolni ezt a remek sportot. Leginkább az tetszett, hogy Karolina segítségével a "technikámon" is csiszoltunk. Mindenre kaptam magyarázatot, úgy vettem észre, hogy Karolinának nagyon fontos, hogy minél több mindent elsajátítsak, minél több mindent megtanuljak a Nordic Walkingról. Szuper botot is kaptam és maximális figyelmet.
Zsófi 2018.10.24."
 
"Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a mozgásformára. Részt vettem az egy órás bevezető oktatáson és úgy érzem, megtaláltam a nekem való sportot. Az irodai munka után igazán jól átmozgatja a testet és mivel a természetben végezhető a lelket is.  Karolina órája csodálatos volt. Egyszerűen, érthetően, szemléletesen magyarázta el a tudnivalókat és sokat gyakoroltunk. Bemutatta azt is, mi a hibás és kerülendő ebben a sportban. Tetszett, hogy időnként visszakérdezte a tudnivalókat, mert így jobban megmaradnak az új ismeretek.
Karolina személyisége magával ragadó. Tele lendülettel, szeretettel, lelkesedéssel és persze szakértelemmel. Alig várom az edzéseket:) 
2018.10.11. Heni"
 
"Szeretném megköszönni az órát.
Nagyon jól éreztem magam, minden tökéletes volt, kedves tanár, bő információ, maximális figyelés.
Illetve, ami teljesen megdöbbentő, elmúlt a térdemből a fájdalom.
Julianna, 2018.09.15."

"Rég kacérkodom az n.w. sporttal. Május 12.-én volt az első tanórám. Most már személyes tapasztalat alapján is tudom, hogy megtaláltam az egyik legcsodálatosabb mozgás formát, és az egyik legcsodálatosabb oktatót, aki a Tabánban adja át a tudását. Ő Karolina. Közvetlen, laza stílusa magával ragadó. Szenzációsan, érthetően, lényegretörően, sajátos stílusban magyarázza a diagonál lépéseket, a kéz technikát, majd ezek összehangolását. Végtelen szeretet és türelem árad belőle. Szívembe zártam, így szívből ajánlom őt, ha valaki szintén ezt a mozgásformát szeretné megtanulni. Karolinával ez egyszerűen megy, hiszen teljesen gyakorlatközpontú módszerrel oktat.
Ildi 2018.05.12."
 
"Kedves Karolina!

Először is nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy ezt az edzésformát keresve éppen Rád találtam az internet segítségével. Nincsenek véletlenek. Olyan embernek ismertelek meg, aki teljes lelkesedéssel, szívből és kitűnő szakértelemmel végzi a munkáját. Köszönet mindenért!"
Emese, 2018.04.21.
 
"Szia Karolina!
Először is szeretném megköszönni, hogy a tegnapi nap folyamán egy remek csapat tagja lehettem. Külön köszönet az unokahúgodnak, aki folyton bátorított minket, még akkor is, ha tudtuk, rosszul csináltunk 1-2 lépést.
Az tetszett a legjobban, hogy kis csoportos tanfolyam révén mindenkire jutott idő, s nem fordulhatott elő az, hogy valaki kilóg a sorból, ellógja a fontosabb részeket.
Te pedig egy nagyon határozott edző/tanár vagy, aki szereti tudni, a kis csapata mennyire sajátította el a nordic walking alapjait, folyamatos visszaigazolásként kérdések formájában feltéve. Ezáltal még gyorsabban kúszott be a gondolataink közé ez a koránt sem könnyű sport.
Ajánlom mindenki figyelmébe, főleg a kételkedőknek! Amilyen könnyűnek tűnik, olyan nehéz is egyben. Az edzést követően az izomláz sem maradhat el, mindazt bizonyítva, helyesen hajtottuk-e végre a feladatokat.
Hatalmas megtiszteltetés, hogy közreműködsz a szakdolgozatom bizonyos részét illetően, segíted a munkámat a jövőben.
További lelkes tanulókat kívánok Neked!
Niki 2018.04.07."
 
"Barátnőmmel egyetemben kijelenthetjük, hogy igazán szerencsések vagyunk, mert rátaláltunk Karolinára az interneten. Felkészült, elkötelezett, dinamikus és figyelmes - egyszerűen tökéletes oktató, aki ezen túlmenően igazán kedves és kellemes sporttárs is. Túl vagyunk az általa tartott, rendkívül jól felépített és kivitelezett bevezető tréningen és örömmel várjuk a további heti edzéseket. Lelkesen ajánljuk őt bárkinek, aki ezzel a sporttal szeretne megismerkedni és behatóbban foglalkozni. Cristina és Krisztina - 2018. március 10. "
 
"Kedves Karolina!
Jól éreztem magam az alaptanfolyamon, biztos, hogy megyek edzésekre is.
Alapos, részletes volt a mozgásforma gyakorlására való felkészítés. 
Minden résztvevőt egyénileg segítettél és bàtorítottál. 
Csak ajánlani tudom ezt a tanfolyamot.
Üdv: Ibolya, 2018.03.10."
 
"Az oktatónk közvetlen, felkészült és kedves, figyelmes. Világosak és érthetőek a magyarázatai. Didaktikusan, kis lépésekben tud rávezetni minket a helyes mozdulatok kialakítására. Az is jó, hogy visszakérdezi amit tanultunk -- így sokkal jobban rögzülnek az alap gondolatok. Annak is örültem, hogy a felszerelés technikai részéhez is jól ért: milyen botot vegyél, kinek mi az alkalmas. A tanfolyam örömteli és lelkesítő volt. Melegen ajánlom a Nordic walking alaptanfolyamot Krska Karolinával mindenkinek, aki el akar kezdeni egy nagyon élvezetes, egészséges szabadidő sportot, akár aktív pihenésként, akár orvos javaslatára. Sose késő elkezdeni időseknek sem, de a sportosabb szellemű fiataloknak is melegen ajánlom ezt a tanfolyamot/közösséget. Karolina elviszi az embereit az adódó versenyekre, találkozókra."
Ildikó 2018.03.10.
 
"Kedves Karolina, nagyon élveztem a tanfolyam minden percét, bár én nagyon ügyetlennek éreztem magam. Az oktatás szerintem így jó ahogy van. Nagyon kedves és barátságos vagy. A magyarázat világos és érthető. A tájékoztatás az üzenetekben gyors és pontos. Sokat kell gyakorolni és mikor már jól megy akkor már nem lesz ilyen fárasztó és remélem hogy élvezni fogom. Addig is sok sikert kívánok a munkában és a sportban is. További szép napot kívánok: Irén 2018.01.14."
 
"Maga a tanfolyam nagyon kellemes, abszolut pozitív élmény volt! Kezdve azzal, hogy nem éreztem magam a társaságból "kilógónak" sem a korom, sem a súlyom, sem az öltözetem miatt (mint mondjuk egy edzőteremben). 
Szimpatikus volt a személyed és az előadás módod is. A visszakérdezéseket nagyon jónak és hasznosnak éreztem, így legalább jobban rögzült. Jól esett a dícséret is, nem éreztem magam kétballábnak :)
S utoljára de nem utolsó sorban: azt éreztem, hogy Neked is fontos, hogy megtanuljuk s jól csináljuk! Fontosak voltunk nem csak egy "letudandó" feladat!"
Àgota 2018.01.13.

"Ülő munkát végző negyvenes éveiben járó férfiként olyan sportot kerestem, mely az izületek számára nem annyira megterhelő, mint a futás, viszont a súlyzós edzés kiegészítéseként az aerob jellegű mozgásigényt a lehető legoptimálisabban lefedi. A nordic walking Karolina csoportjában a fenti elvárásoknak tökéletesen megfelel, ideális választás mindenkinek, aki szabad levegőn, képzett, elhivatott és igényes edző támogatása mellett, kellemes társaságban egy egész testet megmozgató, szellemileg is kikapcsolódást nyújtó komplex mozgásformára vágyik. Szívből ajánlom mindenkinek!"

Laci 2017.11.16

"A tanfolyam tetszett, ahogy az egesz mozgasforma is. Jol es szemleletesen magyarazol, konnyu megerteni, gyakorlassal pedig pontosan kivitelezni. A helyszin kulonosen kedves nekem, amellett, hogy talan az egyik legszebb panoramaval rendelkezik Budapesten.Ami specialisan engem erint az az, hogy a vallserulesem miatti problemas vall-lapocka-kulcsont teruletet fantasztikusan atmozgatta mar a tanulasi, elso alkalom is, es ugy erzem, a mozgasforma megoldas egy egyebkent regi problemamra."

Adrienn, 2017.10.19.

"Kedves Karolina!

Én csak nagyon jó dolgot tudok írni az edzésekről, nagy türelmed van az emberekhez főleg hozzám nagyon sok kellett, önbizalmat adtál, hogy meg tudom tanulni a nordic-ot, és sikerült is a te türelmeddel és pozítivitásoddal elsajátítanom, és mostmár örömmel csinálom. A hely, a Tabán, ahol gyakorolunk is nagyon szép. Én sok mindent köszönhetek neked és nagyon hálás vagyok érte, hogy mindig biztattál, hogy sikerülni fog és sikerült is. Nagy örömmel járok az edzésekre már amikor tudok, mert külföldről kicsit nehéz, de amikor tehetem mindig el fogok menni, mert jól érzem magam. Köszönök mégegyszer mindent.

Zita, 2017.07.20.”

Kedves Karolina!

Az általad tartott pár nordic walking óra után biztossá vált hogy nekem van kedvem ehhez a sporthoz. 

Köszönöm a türelmedet és a jó hangulatot.

Szilágyi László, 2017/07/19”


"Kedves Karolina!

Nekem nagyon tetszett a tanfolyam. Igazán jól éreztem magam. A nordic walking is tetszik, nem is olyan könnyű, mint ahogy gondoltam.. Úgy tervezem, hogy egy pár edzésre is elmegyek, szeretném begyakorolni a mozdulatokat. Tőled szeretném ezt elsajátítani, mert úgy gondolom hogy a Te türelmed kedvességed és hozzáértésed mintaértékű.

Anna 2017/04/02"

"Kedves Karolina ! 

Nyugdíjas létemre kerestelek meg, hogy általad megismerjem az északi gyaloglás helyes technikáját.

Rendkívüli pozitív élményben volt részem, 2017.március 4-én szombaton, nem csak az idő és a hely volt kellemes, de a Te kedves személyes kisugárzásod, és végtelen türelmed is emelte a tanfolyam hatékonyságát. Alaposan, mégis úgy érzem kíméletesen dolgoztattad meg szinte minden porcikám, jól eső fáradtsággal tértem haza a tanfolyam után, és izgatottan várom a következő edzés idejét.

Kedves Tisztelt idősebb korosztály ! örömmel és boldogan ajánlom, markoljanak nordic walking botot a kezükbe , és kezdjenek sétálni az egészségük jobbá tételéért, Karolina személyében lelkes, mindenkire, és mindenre odafigyelő , magas szintű szakmai tudással rendelkező oktatót találnak.

Kedves Karolina, örülök, hogy megismerhettelek, még egyszer köszönöm kedvességed, türelmed, biztatásod.

További sok sikert kívánok oktatói tevékenységedhez.

Márti 2017.03.04."

"Én egy ajándék jóidővel színezett novemberi délelőtt kaptam beavatást a nordic walking rejtelmeibe. Szuperül éreztem magam és nagyon megtetszett ez a sport! Sok mozgásformát próbáltam már ezelőtt és azt gondolom, bármilyen edzés kiegészítéseképpen, vagy akár önállóan is megállja a helyét a "botozás"!

Bárkinek jó szívvel ajánlom a nordic walkingot, aki szeretne tenni az egészségéért, alakjáért, allóképességéért, ülésben vagy monotonitásban elcsökevényesedett izomcsoportjaiért!

Az edzőnő pozitív kisugárzása már csak hab a tortán, ajánlani fogom az ismerőseimnek is, és remélem mihamarabb edzésen is találkozunk! Köszönettel, Kinga  2016.11.20"

"Azt hiszem, igazán szerencsésnek mondhatom magam, több szempontból is. Először is, hogy az „világhálón” rátaláltam Karolinára, akiért mint utólag kiderült, nem is kellett volna ilyen „messzire” utaznom, hiszen egy irodaházban dolgozunk! :-) Másodszor, hogy egy nagyon felkészült, tehetséges, kedves oktatót ismertem meg személyében, aki előtt nem éreztem kellemetlenül magam a kezdeti bénázások miatt. A kis létszámos tanfolyamnak szintén nagyon örültem, hiszen így mindenkire megfelelő idő és figyelem jut. Már ez az első alkalom is „hatásos” volt, úgy gondolom, hiszen már hazafelé a vonaton éreztem, hogy ebből bizony egy jó kis izomláz lesz. Ajánlom Karolinát mindenkinek, aki most szeretné kipróbálni, elkezdeni a nordic walkingot, de legfőképp azoknak, akik tempósabb, munkásabb edzéseket szeretnének. Nagyon-nagyon köszönöm a lehetőséget! Úgy gondolom most találtam meg az „én sportomat”!!! Biztos vagyok benne, hogy még találkozni fogunk az edzéseken! Szilvia, Herceghalom, 2016.11.27"

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek