Itt vagyunk: Főoldal > Budapest

Nordic walking oktatás, tanfolyam és edzések Budapesten

Bemutatkozás

nordic_walking_karolinaKrska Karolina vagyok, 40 éves koromig az ég világon semmit nem mozogtam, semmilyen sport nem érdekelt és nem fogott meg. 2016-ban lettem lelkes nordic walking rajongó, ekkor ismerkedtem meg ezzel a sporttal, az alapokat nővéremtől tanultam, aki szintén Nordic walking oktató. Mivel ő Győr környékén él, én pedig Budapesten, így nehéz volt összehozni a közös edzéseket. Egyre erősebben éreztem, hogy szeretnék ezzel a sporttal komolyabban foglalkozni és a helyes technikát is tökéletesen elsajátítani, így beiratkoztam a VDNOWAS szövetség C-Trainer tanfolyamára, melyet sikeresen elvégeztem, így már másnak is át tudom adni ezt a fantasztikus tudást, ezt a sportot.

Gyere velem és próbáld ki a nordic walking jótékony hatását és közben élvezd a jó levegőt és lélegzetelállító panorámát a csodálatos belvárosunk szívében!

Elérhetőség

nwlogo-kk1.jpgKrska Karolina +36 20 8242572

krska.karolina@gmail.com

Közös gyaloglások

Az 1 órás alkalmak helyszíne: Budapest Tabán, időpont:  

kedden 8,00 H 

szerda délután (kivéve télen!)

szombaton 9,00 H

A Tabán gyönyörű, de a helyi adottságok miatt (relatíve kis területen nagy a szintkülönbség), nem mondható kezdő terepnek.
Jó fizikai állapotban lévő sportkedvelőket várok a közös gyaloglásokra, akik erős combokat, karizmokat és feszes popsit szeretnének látni magukon a folyamatos gyakorlás által, valamint szivesen csatlakoznak egy összetartó csapathoz.

Futóknak - kiegészítő mozgásnak - kifejezetten ajánlott! 

Enyhíts néha egy kicsit a lábaid csontjain, ízületein és próbáld meg a terepen való, intenzív gyaloglást, ahol a felső tested is igénybe van véve! A tested meg fogja hálálni, ha nem csak egyoldalú edzésformát gyakorolsz!

Találkozási helyszín: 

a Rácz Fürdő parkolója előtti terület (Hadnagy utca 12, Koordinata: 47.491041, 19.044014)

A Rácz fürdő zárva tart, de a parkolója használható, úgyhogy oda le tudod tenni az autót, ha azzal szeretnél jönni.

Bevezetés a Nordic Walkingba

Mivel a nordic Walking kezdő alkalmakra mindig különböző számú, életkorú és fizikai állapotú emberek jelentkeztek, így nehéz volt összehangolni a koordinációt, ezért hoztam létre egy speciális módszert.

A tudásbővítés nálam magánóra keretein belül történik, hiszen így maximális figyelem jut egy emberre, valamint alkalom adódik arra, hogy senki ne mehessen úgy haza a egy-egy ilyen alkalomról, hogy nem értette meg a helyes technikát!

Jelentkezés: e-mail-ben vagy telefonon!

nordic_walking_neszmeny.jpgAz 1 órás alkalom célja:   A nordic walking alaptechnikájának, a diagonállépésnek, a páros technikának, a helyes kartartásnak és technikának az elsajátítása.
Kinek ajánlom: 9 és 99 éves kor között mindenkinek, hiszen a természetben, jó levegőn, egy olyan mozgást végezését mutatom meg, ami a test 90 %-át átmozgatja!

 • Szeretnéd kipróbálni a helyes nordic walking technikát?
 • Szakszerű segítségre van szükséged a bot kiválasztásánál?
 • Olyan mozgásformát keresel, amivel kímélni tudod az ízületeidet, csontjaidat, gerincedet? Szívesen kipróbálnád, hogy milyen érzés teljesen átmozgatni hátadat, válladat, nyakadat?
 • Szeretnél fogyni, esetleg csökkenteni gyógyszereid adagját, vagy akár el is hagyni őket?
 • Fantasztikus comb-, karizmokat és feszes popsit szeretnél?
 • Sportosabb jelentkezők egy hatékony sporteszközt tanulhatnak meg használni, egy gyorsabb és terepen biztosabb haladás érdekében terepfutásnál, teljesítménytúrákon, trekking túrákon.
 • Futóknak, kiegészítő mozgásformának kifejezetten ajánlott!

Megéri, mert:

 •  Egyetlen óra alatt kiderül, hogy Te is örökre szerelembe esel-e a nordic walking-gal, mint jó néhányan, akik nap mint nap műveljük!
 • Azoknak is ajánlom, akik egyedül már próbálkoztak, de szeretnének kis csapatban edzeni valamint a technikájukat is szeretnék tökéletesíteni egy profi nordic walking edző segítségével.
 • A helyszín a Tabán - a főváros szívében - nagyon könnyen megközelíthető helyen található, és minden évszakban csodálatos a környezet és a kilátás a városra egyaránt!

Szükséges felszerelés:

Csak az időjárásnak megfelelő, sportos, réteges öltözet kell hozzá és semmi más. A tesztbotokat biztosítom – ezért is van szükség a személyes bejelentkezésre!
Lehetőség van többféle méret kipróbálására, és akár botrendelésre is. 
Praktikus tanács:

 • Érdemes csak a legszükségesebb felszerelést elhozni, és azt egy övtáskában a derékra erősíteni, hiszen a hátizsák a mozgás közben zavarhatja a mozgást.
 • Nyáron 1 liter folyadék javasolt.
 • Terepre alkalmas sportcipő, ideálisan gyaloglócipő vagy túracipő célszerű, aminek bordázott a talpa és ezért nem csúszik.

Bevezetés a Nordic walkingba alkalmakat akár vidéken is szervezek, megfelelő számú jelentkező esetén. Ezzel kapcsolatban kérlek jelentkezzetek és mindent megbeszélünk!

Az általam megtartott tanfolyam elvégzése után, mindenkit szeretettel várok az edzéseimen a belváros szívében, a csodálatos Tabánban!

Az edzések időpontja: lejjebb olvasható. (bejelentkezés szükséges, hogy tudjak szólni, ha esetleg elmarad)

Bárkinek lehetősége van magánóra igénybevételére - ezt annak ajánlom, aki úgy érzi, hogy szüksége van egyéni gyakorlásra, mozgáskoordinálásra, helyes technika elsajátításra. Más edzőnél tanfolyamot végzett nordicosokat is várok!

Bármikor vásárolható ajándék utalvány!

 
Az edzések időpontjai a következő időszakokban - mindegyik esetben a Rácz Fürdő előtti parkolóban van a találkozó.
 
Edzés időpontok:
 
2022. Szeptember 27. kedd 8.00 h
2022. Szeptember 28. szerda 18.00 h
2022. Október 1. szombat 9.00 h
2022. Október 4. Kedd 8.00 h
2022. Október 5. szerda 18.00 h
 
Az edzésekre minden esetben írásban be kell jelentkezni, hogy váratlan elmaradás esetén azonnal tudjak szólni! 
Jelentkezés csakis írásban lehetséges:
E-mail-ben: krska.karolina@gmail.com
Sms vagy viber: +36 20 8242572
 
A csoportos edzések ára: 1.500,- Ft / 60 perc
Botbérlés: 500,- Ft / alkalom
 
Bérlet vásárlásra bármikor van lehetőség! 

 Elégedett résztvevők:

 
"Régóta kacérkodtam a nordic walking gondolatával, mígnem egy kényszerűen hosszúra nyúlt sportolás kihagyás után úgy gondoltam, hogy itt az idő kipróbálni, jó lesz felépítő edzésnek. Valóban jó, nem csak felépítéshez, de önálló edzésnek is megteszi. Jó, hogy a szabadban, ragyogó panorámájú hegyoldalban csináljuk. Karolina edzői tanácsain túl kedvesen, közvetlenül, motivál bennünket, amihez még hozzá járul a sporttársak befogadó barátságos viselkedése. Örülök, hogy csatlakoztam Karolina csoportjához. Szívből ajánlom másoknak is Karolina edzéseit a Tabánban."
Tünde 2022.02.28.
 
"Kedves Karolina!
Na, összeszedtem a meglátásaimat, de ne haragudj csak pontokba szedve.
1. Karolina pontosan, összeszedetten érkezik az oktatásra. Inkább tovább tartja, mint percenként az óráját nézne.
2. Határozott, érthető instrukciókat ad, nem misztifikalja túl.
3. Partnernek tekint, tisztelettel meghallgatja az észrevételeimet. 
4. Nem fecseg, de nyitott, barátságos.
5. Rengeteget dicsér, de folyamatosan figyel, korrigálja a hibákat.
6. Szereti a munkáját, örömmel adja át a tudását.
7. Nagyon becsülöm Karolinában, hogy folyamatosan képezi magát, de egyáltalán nem hivalkodó.
8. Az interneten találtam rá Karolinára, örülök, hogy mellette döntöttem. Tökéletes választás volt. 
Még rengeteget kell gyakorolni, hogy a helyes technikát megtanuljam, de Karolina folyamatosan biztat, motivál."
Lívia, 2022.02.20.
 
"Kedves Karolina!
Nagyon köszönöm a magánórát. Olyan jól, érthetően elmagyaráztad a lényeget. Nagyon hatékony volt. Azóta gyakoroltam is, fülembe csengett amiket mondtál, hogy mire figyeljek."
Judit, 2021.11.12.
 
"Imádok a természetben lenni, ezért is próbáltam ki a nordic walkingot, amibe elsőre beleszerettem: feltölt, átmozgat, kikapcsol. Mindenképp vegyetek részt egy alapozó edzésen, mert csak akkor nem fáraszt, ha helyesen csináljátok! Karolina nagyon jól magyaráz, és csak Rád figyel. Ülő munka mellé mindenképp ajánlom és azoknak is, akik fokozatosan szeretnének visszatérni a rendszeres mozgáshoz!"
Dóri, 2021.09.09.
 
"Nagyon élveztem az egyéni edzést! Kedves és pozitív embert ismertem meg benned, trénerként pedig nagyon hatékonyan és rám hangolódva tartottad az órát. A gyönyörű környezet a Tabánban pedig szuper ráadás volt.
Köszönöm szépen még egyszer!"
Ági, 2021.09.06.
 

"Tegnap nem volt időm, de most szeretném megköszönni a tanítást :) Nagyon jól éreztem magam, el is fáradtam, de talán szellemileg jobban :) Mindenképp szeretnék majd még menni hozzád, biztos ami biztos."
Ildi, 2021.09.01.

 
"Több ez a nordic walking, mint gondoltam!  
Nagyon jól esett a tegnap esti tanulás! Bele fogok vágni, nézem a botokat és jelentkezem ha elakadok!
Köszönöm ezt az élményt!"
Kata 2021.07.22
 
"Nagyon izgultam az első találkozás előtt, mert 63 éves vagyok, nem éppen fiatalka egy új sport elsajátításához. De nagyon király volt! Olyan izmaimat is megmozgatta, amikről már el is felejtkeztem, hogy vannak. Karolina nagyon kedvesen bíztatott, értelmesen magyarázott, lelkesített, minden kérdésemre válaszolt, nagyon kellemesen telt az óra. Örülök, hogy rászántam magam, és hogy őt választottam"
Bori 2020.11.27.
 
"Csak mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani a Veled való közös edzést. Személyédben egy igen figyelemes, kedves, biztató edzővel volt szerencsém eltölteni a délelőttöm." 
Antónia, 2020.11.19.
 
"Alig várom, hogy megkapjam a nordic walking botokat és mehessek az erdőbe, mezőre.
Nagyon köszönöm az oktatást, végre egy olyan sport amit élvezek, amiben nem érzem magam tehetsegtelennek ráadásul edzőteremre se kell szorulnom.
Köszönöm , nagy elmény volt!"
Magdi 2020.11.07.
 
"Úgy éreztem Karolinával gyorsan sikerült megtalálni a közös hangot, így az óra nagyon jó hangulatban telt. Számomra megfelelő tempóban osztott meg sok információt, ugyanakkor ügyelt arra, hogy minden át is jöjjön, a mozgás alapjait megértsem és megfelelően kivitelezzem. A hasonlatai sokat segítettek, hogy fejben összeálljanak a mozdulatok. Amellett, hogy felhívta a figyelmem arra, hogyan vegyem észre a hibáimat, folyamatosan biztatott és dicsért is, ami nagyon lelkesítő. Már a foglalkozás közben is éreztem, hogy kiadós izomláznak nézek elébe, de azt is, hogy széles vigyor terül el az arcomon. Köszönöm Karolina, alig várom a következő alkalmat! :)"
Gina 2020.11.01.
 
"Ugyan a nordic walking nem új számomra, úgy gondoltam, segítségre van szükségem a helyes technika elsajátításához. Karolina egyetlen óra alatt olyan alapvető és fontos dolgot mutatott meg és gyakoroltatott be, amiket eddig hiába próbáltam másoktól vagy videókról ellesni. Ezért nemcsak kezdőknek, de azoknak is szívből ajánlom, akik hozzám hasonlóan már próbálkoztak ezzel a mozgással. Professzionálisan felépített óra volt, koncentrálni kellett végig, mégis jól éreztem magam Karolina kellemes, közvetlen stílusának is köszönhetően."
Csaba 2020.10.30.
 
"Karolina egy óra alatt megmutatta a nordic walking lényegét: nem misztifikálva, nem homályosan, hanem lényegretörő, gyakorlatias módon. Kedvet csinált, tanácsokkal látott el, abszolút használható ismeretekkel távoztam. Nagyon jó volt, hogy egyénileg tudott rám figyelni, minden kérdésemre választ kaptam, és tényleg úgy tudtunk haladni a technikákkal, hogy sokminden belefért a látszólag kis időkeretbe. Karolina kedves, segítőkész, és ahogy magyaráz és mutat az egyszerűen pont jó: nem túl sok, nem túl kevés (ezt szerintem kevés ember tudja :))."
Ildikó 2020.09.16.
 
"Nagyon jol ereztem magam az elso nordic walking oramon. Karolina felkeszultsegevel, lelkesedesevel es szemelyisegevel is hozzajarult, hogy minel tob tudast atadjon, en pedig jo diakhoz hiven odafigyeltem aminek meg is lett az eredmenye! 1 ora elteltevel, a kezdeti robotoszsarus mozgasomat hatrahagyva, sikerult elsajatitanom az alapokat."
Szilvia 2020.09.15
 
"Régi tervem teljesült a múlt héten. Végre elkezdetem nordic-walkingozni. :-)
Karolina először egy egyszemélyes bevezető órát ajánlott az alapok elsajátításához. Magas szintű szakértelemmel mondta el a legfontosabb tudnivalókat, majd maximális odafigyeléssel javítgatta az első bizonytalan diagonál lépéseimet. Nagyon jó hasonlatokkal próbált megtanítani a helyes mozgásforma elsajátítására. A kedvenceim a "vonatkerekes" és a "váltós" voltak. 
Mindenkinek, akinek régen motoszkál már a fejében a nordic-walking gondolata, ajánlom, hogy minél előbb kezdje el! És ehhez már a legjobb edzőt sem kell keresnie! :-)"
Ági 2020.07.06.
 
"Karolina megnyerő személyiség, közvetlen, kedves, semmi feszélyezettséget nem érez a környezetében az ember, és ez a tanulást is nagymértékben megkönnyíti. Az egyéni óra célravezető és hatékony, alkalmas arra, hogy megtanuljuk az alapvető technikáját a sportnak. Karolinában megvan az a képesség, hogy egy óra alatt is átadja tudását és a nordic walking iránti szeretetét. Bátran ajánlom mindenkinek, aki szeretne megismerkedni e remek sport rejtelmeivel."
Ági, 2020/06/07
 
"Kedves Karolina, rég szerettem volna megtanulni nordic walkingozni. Te a mai napon bebizonyítottad, hogy ez valóban egy csodasport. Élveztem minden pillanatát. Ehhez persze hozzájárult a türelmed, kedvességed, és mesterien átadott tudásod.Jól mondtad, ha jól csinálom, érezni fogom minden porcikámat. Így lett. Biztosan lesz holnapra izomlázam a "gőzmozdonyos/váltós" kéztechnikától. Sokat kell még gyakorolnom, hogy a diagonált se tévesszem el �� de igyekszem.
Köszönöm a türelmed, kedvességed, biztatásod, hogy ez az, jól csinálom. Tetszett az egyedi, praktikus, gyakorlatias oktatási módszered. Biztosan tudom, hogy ez az én sportom is.
Hálásan köszönöm mégegyszer.
Ölellek, Ildi"
2020/05/24

"Karolina,  
I enjoyed my Nordic Walking classes with you and I have learned so much with just two lessons.
You give instruction that are encouraging and helpful.
You help each student discover how they can be better and better and always with kindness.
I would encourage anyone who likes walking to try Nordic Walking and I would recommend you to everyone."
Lisa, 2020/02/02
 
"Nagyon köszönjük a segítséget, jó hangulatú edzést töltöttünk együtt Karolinaval, mindent nagyon pontosan elmondott, a mozgással, botokkal kapcsolatban. Mindenki bíztatok, aki szeretné megtanulni ezt a mozgásformát, bízza edzőre, Karolinára magát.
Rèka 2020.01.24"
 
"Örülök, hogy kipattant  az agyamból  a nordic  walking  ötlete.  Még  jobban örülök  annak, hogy rátaláltam  Karolinára.  Fantasztikus élmény volt vele a tanulás.  Mindenkinek ajánlom. /a nordikot is meg Karolinát is!
Erika, 2019.11.14."

"Karolina tanfolyamán egy hete vettem részt először. A feladatok egyértelműen hangzottak el. A nem régen beültetett csípőprotézisem nem akadályozott  mozgásban. Karolina sokat dicsért, ami még lelkesebbé tett. Nagyon élveztem az órát. Megbeszéltük, hogy továbbra is járok hozzá edzésre.
Eszter, 2019.11.07."
 
"Többször voltam a Karolinánál oktatáson. Mindig nagy szakértelemmel és igyekezettel foglalkozott velem. Különösen tetszett, hogy a hibáimat úgy javította, hogy közben sokszor dicsért is, így nem vette el a lelkesedésemet a sport iránt. Ajánlani tudom mindenkinek Karolinát.”
Gábor, 2019.11.05.
 
"Mindig is nagyon szerettem volna kipróbálni a nordic walkingot, de álmomban nem gondoltam volna hogy ez egy ennyire nem könnyű sport. Ausztriában, a Güssingi várban folyt az oktatás, amit rettenetesen élveztem. Karolina nagyon jó tanár és oktató, világosan magyaráz, jó hasonlatai vannak, javít, a helytelen mozgást nem hagyja annyiban! Nagyon örülök hogy tőle tanulhattam meg ezt a sportot, csodás időben, festői környezetben!"
Anita 2019.10.14.
 
"Olyan mozgásformát kerestem, ami a szabadban végezhető, és kíméli az izületeimet. A nordic walkingot választottam. 
Karolinára az interneten találtam rá. Megfogott a szenvedélye, amit eziránt a sport iránt tanúsít.
A bevezető óránk után pedig megbizonyosodtam arról, hogy jó személyiség és nagyon jó edző.
Nagyon figyelt rám, a mozgásomra, és azonnal korrigált, ha kellett. 
Rendkívül hasznosnak, és hatékonynak éreztem az óráját, csak ajánlani tudom másoknak is, hogy vele próbálják ki és végezzék ezt a sportot!"
Enikő 2019.10.02.
 
"A csodás környezetben eltöltött magánórát nagyon élveztem, sokat tanultam belőle. Karolina kedvessége, nyitottsága, szakmai tudása nagyon megnyerő. Ezt a mozgásformát mindenkinek ajánlom, aki egy teljes testet átmozgató órát szeretne. Köszönöm!"
Éva, 2019.09.24."
 
"Mindig fontos volt számomra, hogy szabadtéren sportolhassak (futás, tenisz) de sajnos porckorong sérv miatt fél éve már nem végezhettem egyiket sem. Karolina honlapja és ő maga is szimpatikus volt így felhívtam és csupán egy óra magántanulás után elsajatítottam az alapokat. Egy hét múlva már a vidám csoportban találtam magam ahol segítőkész, kedves,  összeszokott csapatot találtam. Karolina vigyázó tekintete mindenkit ért, de a kezdőknek még több jutott. Úgy érzem ezzel a sporttal kompromisszumot tudnék kötni ��
Éva, 2019.08.22."
 
"Kedves Karolina!
Köszönjük a tegnapi oktatást! Nagyon jól éreztük magunkat, és máris megszerettük a nordic walkingot :)
Ezt köszönhetjük a Te kedves, szimpatikus személyiségednek, és a profi oktatási stílusodnak, - és persze a gyönyörű környezetnek is.
Jövünk majd az edzéseidre, hogy az alapokon túl egy kicsit többet is elsajátítsunk.
Márta, 2019.06.19."

"Nagyon tetszett az óra, igazán szemléletes volt a tanítás. Olyan volt az óra, mint egy meditáció, a gondolataimat teljesen ki tudtam kapcsolni, és a mozgásra figyelni. Egy élmény volt, várom már a folytatást. ��
Reni 2019.06.10."

"Szia Karolina,

Nagyon élveztük az órát és szerencsére egyáltalán nem lett izomlázunk. Már most várjuk a következő alkalmat, mert olyan jól éreztük magunkat és szeretnénk jobban elsajátítani a nordic walkingot. Ahogy meséltünk róla anyunak, ő is kedvet kapott hozzá. 
Viki, 2019.06.10."
 
"Nagyon jó ez az "egy személyes" tréning, mert Karolina csak és kizárólag rád koncentrál.
Azonnal tud javítani, ha nem tökéletes a mozdulat.
Számomra nem volt annyira egyszerű, mint ahogy azt eredetileg gondoltam. Nagyon kellett koncentrálnom, hogy ne "gabalyodjak bele".
De Karolina mindvégig biztatott, nagyon jó hangulatban telt az az egy óra. Sajnos, hipp-hopp elrepült az idő.....
Úgy belelkesedtem Karolina szuper energiájától, hogy azóta is minden nap próbálkozom, gyakorlom a lépéseket, hogy egy kicsit automatizáljam és ne legyek "terminátor".
Köszönöm, Karolina!!!! Megyek a csoportos  edzésre is!!!!!
Mari, 2019.06.04"

"Szia Karolina, nagyon élveztem az órát, nem volt kimerítő. Nyugdíjas gyerekorvosként is úgy hiszem, hogy ez egy időseknek is használható mozgásforma, és nem unalmas, mint pl. az úszás. Lehet, hogy csak bebeszéltem magamnak, de utána a mozgásomat könnyebbnek éreztem, nem voltam olyan totyogós, mint előtte. Megbeszéltem magammal, hogy nem fogok görcsölni, majd belejövök és ha az időm engedi, fogok menni edzésre, főleg a hétvégeken, hiszen 9 unoka mellett meg kell szervezni, hogy hogyan tudok magamra is időt szakítani.
Zsuzsa, 2019.06.01."

"Kedves Karolina!
Nagyon köszönöm,h velem foglalkoztál az elmúlt szombaton. Külön köszönet azért,hogy megismertetted velem a nordic walking alapjait. Örülök neki, hogy vidékről eljöttem a magánórádra, nagyon hasznos volt. Mindenkinek tudom ajánlani ezt a kellemes mozgásformát és az órát amit tartasz.
Irén 2019.05.13."
 
"Kedves Karolina! Nagyon jól éreztem magam a tanfolyam után. Örülök, hogy Téged választottalak  az időseknek is ajánlott mozgás ezen fajtájának megismerésére. 
Nincs izomlázam és várom a következő alkalmat a találkozásra, ami már edzés lesz. Marcsi, 2019.03.17"
 
"Először próbáltam a Nordic walkingot. Az edzés hihetetlenül érdekes volt, meglepett a mozdulatok komplexitása. Karolina remekül magyaráz, lelkesít, dícsér. A helyszín remek. Alig várom a következő alkalmat! ��
Szilvia, 2019.03.09."
 
"Kedves Karolina, nagyon köszönöm a vasárnapi kedves és türelmes oktatásod.
Érzesem szerint megtaláltam azt a mozgásformát, ami szinte bármikor, bárhol végezhető. Nagyon várom a következő edzést. 
Erzsike, 2019.01.28."
 
"Kedves Karolina! Térd és hát bántalmaim miatt kerestem egy mozgásformát amit a szabadban végezhetek csoportban. A honlapod és a helyszín alapján választottalak és őszintén örülök, hogy tőled tanulhattam, tanulhatok.Köszönet a tegnapi lelkesítő és türelmes oktatásért,  a lelkesedésed átragadt rám, nagyon várom a következő edzést. Köszönettel 
Marianna" 2019.01.27
 
"Kedves Karolina!
Nagyon szépen köszönjük az oktatást, a kedvességedet, a profizmusodat. :)
Nagyon jól éreztük magunkat az órán.
Külön köszönet és hála, hogy botot választani is együtt tudtunk veled.
Semmilyen kritikai észrevételt nem tudok megfogalmazni, minden tökéletesen érthető és követhető volt, az óra logikusan felépített, melynek során tökéletesen sikerült ráéreznünk a mozdulatsorra. Egy új sport lépett így be az életünkbe, amit, már most tudjuk, nagyon fogunk élvezni.
Pár héten belül biztosan jövünk majd hozzád edzésre is :)
Még egyszer nagyon köszönjük!"
Adél és Zoli, 2019.01.12
 
"Köszönöm szépen az oktatást, nagyon jól éreztem magam és "beleszerettem" ebbe a sportba. Gyönyörű helyen, szép időben, egy lelkes és lelkiismeretes oktató segítségével ismerkedtem a sportággal. Érthető magyarázatokat kaptam és kellően el is fáradtam :) Megérte még olyan messziről is odautaznom, hogy részt vehessek az órán.
Még egyszer nagyon köszönöm. Remélem, hogy lesz alkalmam majd egy-egy edzésre is eljutnom."
Judit, 2018.11.17.
 
 "Nagyon jó volt az óra, a szép őszi időben igazán élvezetes volt újra gyakorolni ezt a remek sportot. Leginkább az tetszett, hogy Karolina segítségével a "technikámon" is csiszoltunk. Mindenre kaptam magyarázatot, úgy vettem észre, hogy Karolinának nagyon fontos, hogy minél több mindent elsajátítsak, minél több mindent megtanuljak a Nordic Walkingról. Szuper botot is kaptam és maximális figyelmet.
Zsófi 2018.10.24."
 
"Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a mozgásformára. Részt vettem az egy órás bevezető oktatáson és úgy érzem, megtaláltam a nekem való sportot. Az irodai munka után igazán jól átmozgatja a testet és mivel a természetben végezhető a lelket is.  Karolina órája csodálatos volt. Egyszerűen, érthetően, szemléletesen magyarázta el a tudnivalókat és sokat gyakoroltunk. Bemutatta azt is, mi a hibás és kerülendő ebben a sportban. Tetszett, hogy időnként visszakérdezte a tudnivalókat, mert így jobban megmaradnak az új ismeretek.
Karolina személyisége magával ragadó. Tele lendülettel, szeretettel, lelkesedéssel és persze szakértelemmel. Alig várom az edzéseket:) 
2018.10.11. Heni"
 
"Szeretném megköszönni az órát.
Nagyon jól éreztem magam, minden tökéletes volt, kedves tanár, bő információ, maximális figyelés.
Illetve, ami teljesen megdöbbentő, elmúlt a térdemből a fájdalom.
Julianna, 2018.09.15."

"Rég kacérkodom az n.w. sporttal. Május 12.-én volt az első tanórám. Most már személyes tapasztalat alapján is tudom, hogy megtaláltam az egyik legcsodálatosabb mozgás formát, és az egyik legcsodálatosabb oktatót, aki a Tabánban adja át a tudását. Ő Karolina. Közvetlen, laza stílusa magával ragadó. Szenzációsan, érthetően, lényegretörően, sajátos stílusban magyarázza a diagonál lépéseket, a kéz technikát, majd ezek összehangolását. Végtelen szeretet és türelem árad belőle. Szívembe zártam, így szívből ajánlom őt, ha valaki szintén ezt a mozgásformát szeretné megtanulni. Karolinával ez egyszerűen megy, hiszen teljesen gyakorlatközpontú módszerrel oktat.
Ildi 2018.05.12."
 
"Kedves Karolina!

Először is nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy ezt az edzésformát keresve éppen Rád találtam az internet segítségével. Nincsenek véletlenek. Olyan embernek ismertelek meg, aki teljes lelkesedéssel, szívből és kitűnő szakértelemmel végzi a munkáját. Köszönet mindenért!"
Emese, 2018.04.21.
 
"Szia Karolina!
Először is szeretném megköszönni, hogy a tegnapi nap folyamán egy remek csapat tagja lehettem. Külön köszönet az unokahúgodnak, aki folyton bátorított minket, még akkor is, ha tudtuk, rosszul csináltunk 1-2 lépést.
Az tetszett a legjobban, hogy kis csoportos tanfolyam révén mindenkire jutott idő, s nem fordulhatott elő az, hogy valaki kilóg a sorból, ellógja a fontosabb részeket.
Te pedig egy nagyon határozott edző/tanár vagy, aki szereti tudni, a kis csapata mennyire sajátította el a nordic walking alapjait, folyamatos visszaigazolásként kérdések formájában feltéve. Ezáltal még gyorsabban kúszott be a gondolataink közé ez a koránt sem könnyű sport.
Ajánlom mindenki figyelmébe, főleg a kételkedőknek! Amilyen könnyűnek tűnik, olyan nehéz is egyben. Az edzést követően az izomláz sem maradhat el, mindazt bizonyítva, helyesen hajtottuk-e végre a feladatokat.
Hatalmas megtiszteltetés, hogy közreműködsz a szakdolgozatom bizonyos részét illetően, segíted a munkámat a jövőben.
További lelkes tanulókat kívánok Neked!
Niki 2018.04.07."
 
"Barátnőmmel egyetemben kijelenthetjük, hogy igazán szerencsések vagyunk, mert rátaláltunk Karolinára az interneten. Felkészült, elkötelezett, dinamikus és figyelmes - egyszerűen tökéletes oktató, aki ezen túlmenően igazán kedves és kellemes sporttárs is. Túl vagyunk az általa tartott, rendkívül jól felépített és kivitelezett bevezető tréningen és örömmel várjuk a további heti edzéseket. Lelkesen ajánljuk őt bárkinek, aki ezzel a sporttal szeretne megismerkedni és behatóbban foglalkozni. Cristina és Krisztina - 2018. március 10. "
 
"Kedves Karolina!
Jól éreztem magam az alaptanfolyamon, biztos, hogy megyek edzésekre is.
Alapos, részletes volt a mozgásforma gyakorlására való felkészítés. 
Minden résztvevőt egyénileg segítettél és bàtorítottál. 
Csak ajánlani tudom ezt a tanfolyamot.
Üdv: Ibolya, 2018.03.10."
 
"Az oktatónk közvetlen, felkészült és kedves, figyelmes. Világosak és érthetőek a magyarázatai. Didaktikusan, kis lépésekben tud rávezetni minket a helyes mozdulatok kialakítására. Az is jó, hogy visszakérdezi amit tanultunk -- így sokkal jobban rögzülnek az alap gondolatok. Annak is örültem, hogy a felszerelés technikai részéhez is jól ért: milyen botot vegyél, kinek mi az alkalmas. A tanfolyam örömteli és lelkesítő volt. Melegen ajánlom a Nordic walking alaptanfolyamot Krska Karolinával mindenkinek, aki el akar kezdeni egy nagyon élvezetes, egészséges szabadidő sportot, akár aktív pihenésként, akár orvos javaslatára. Sose késő elkezdeni időseknek sem, de a sportosabb szellemű fiataloknak is melegen ajánlom ezt a tanfolyamot/közösséget. Karolina elviszi az embereit az adódó versenyekre, találkozókra."
Ildikó 2018.03.10.
 
"Kedves Karolina, nagyon élveztem a tanfolyam minden percét, bár én nagyon ügyetlennek éreztem magam. Az oktatás szerintem így jó ahogy van. Nagyon kedves és barátságos vagy. A magyarázat világos és érthető. A tájékoztatás az üzenetekben gyors és pontos. Sokat kell gyakorolni és mikor már jól megy akkor már nem lesz ilyen fárasztó és remélem hogy élvezni fogom. Addig is sok sikert kívánok a munkában és a sportban is. További szép napot kívánok: Irén 2018.01.14."
 
"Maga a tanfolyam nagyon kellemes, abszolut pozitív élmény volt! Kezdve azzal, hogy nem éreztem magam a társaságból "kilógónak" sem a korom, sem a súlyom, sem az öltözetem miatt (mint mondjuk egy edzőteremben). 
Szimpatikus volt a személyed és az előadás módod is. A visszakérdezéseket nagyon jónak és hasznosnak éreztem, így legalább jobban rögzült. Jól esett a dícséret is, nem éreztem magam kétballábnak :)
S utoljára de nem utolsó sorban: azt éreztem, hogy Neked is fontos, hogy megtanuljuk s jól csináljuk! Fontosak voltunk nem csak egy "letudandó" feladat!"
Àgota 2018.01.13.

"Ülő munkát végző negyvenes éveiben járó férfiként olyan sportot kerestem, mely az izületek számára nem annyira megterhelő, mint a futás, viszont a súlyzós edzés kiegészítéseként az aerob jellegű mozgásigényt a lehető legoptimálisabban lefedi. A nordic walking Karolina csoportjában a fenti elvárásoknak tökéletesen megfelel, ideális választás mindenkinek, aki szabad levegőn, képzett, elhivatott és igényes edző támogatása mellett, kellemes társaságban egy egész testet megmozgató, szellemileg is kikapcsolódást nyújtó komplex mozgásformára vágyik. Szívből ajánlom mindenkinek!"

Laci 2017.11.16

"A tanfolyam tetszett, ahogy az egesz mozgasforma is. Jol es szemleletesen magyarazol, konnyu megerteni, gyakorlassal pedig pontosan kivitelezni. A helyszin kulonosen kedves nekem, amellett, hogy talan az egyik legszebb panoramaval rendelkezik Budapesten.Ami specialisan engem erint az az, hogy a vallserulesem miatti problemas vall-lapocka-kulcsont teruletet fantasztikusan atmozgatta mar a tanulasi, elso alkalom is, es ugy erzem, a mozgasforma megoldas egy egyebkent regi problemamra."

Adrienn, 2017.10.19.

"Kedves Karolina!

Én csak nagyon jó dolgot tudok írni az edzésekről, nagy türelmed van az emberekhez főleg hozzám nagyon sok kellett, önbizalmat adtál, hogy meg tudom tanulni a nordic-ot, és sikerült is a te türelmeddel és pozítivitásoddal elsajátítanom, és mostmár örömmel csinálom. A hely, a Tabán, ahol gyakorolunk is nagyon szép. Én sok mindent köszönhetek neked és nagyon hálás vagyok érte, hogy mindig biztattál, hogy sikerülni fog és sikerült is. Nagy örömmel járok az edzésekre már amikor tudok, mert külföldről kicsit nehéz, de amikor tehetem mindig el fogok menni, mert jól érzem magam. Köszönök mégegyszer mindent.

Zita, 2017.07.20.”

Kedves Karolina!

Az általad tartott pár nordic walking óra után biztossá vált hogy nekem van kedvem ehhez a sporthoz. 

Köszönöm a türelmedet és a jó hangulatot.

Szilágyi László, 2017/07/19”


"Kedves Karolina!

Nekem nagyon tetszett a tanfolyam. Igazán jól éreztem magam. A nordic walking is tetszik, nem is olyan könnyű, mint ahogy gondoltam.. Úgy tervezem, hogy egy pár edzésre is elmegyek, szeretném begyakorolni a mozdulatokat. Tőled szeretném ezt elsajátítani, mert úgy gondolom hogy a Te türelmed kedvességed és hozzáértésed mintaértékű.

Anna 2017/04/02"

"Kedves Karolina ! 

Nyugdíjas létemre kerestelek meg, hogy általad megismerjem az északi gyaloglás helyes technikáját.

Rendkívüli pozitív élményben volt részem, 2017.március 4-én szombaton, nem csak az idő és a hely volt kellemes, de a Te kedves személyes kisugárzásod, és végtelen türelmed is emelte a tanfolyam hatékonyságát. Alaposan, mégis úgy érzem kíméletesen dolgoztattad meg szinte minden porcikám, jól eső fáradtsággal tértem haza a tanfolyam után, és izgatottan várom a következő edzés idejét.

Kedves Tisztelt idősebb korosztály ! örömmel és boldogan ajánlom, markoljanak nordic walking botot a kezükbe , és kezdjenek sétálni az egészségük jobbá tételéért, Karolina személyében lelkes, mindenkire, és mindenre odafigyelő , magas szintű szakmai tudással rendelkező oktatót találnak.

Kedves Karolina, örülök, hogy megismerhettelek, még egyszer köszönöm kedvességed, türelmed, biztatásod.

További sok sikert kívánok oktatói tevékenységedhez.

Márti 2017.03.04."

"Én egy ajándék jóidővel színezett novemberi délelőtt kaptam beavatást a nordic walking rejtelmeibe. Szuperül éreztem magam és nagyon megtetszett ez a sport! Sok mozgásformát próbáltam már ezelőtt és azt gondolom, bármilyen edzés kiegészítéseképpen, vagy akár önállóan is megállja a helyét a "botozás"!

Bárkinek jó szívvel ajánlom a nordic walkingot, aki szeretne tenni az egészségéért, alakjáért, allóképességéért, ülésben vagy monotonitásban elcsökevényesedett izomcsoportjaiért!

Az edzőnő pozitív kisugárzása már csak hab a tortán, ajánlani fogom az ismerőseimnek is, és remélem mihamarabb edzésen is találkozunk! Köszönettel, Kinga  2016.11.20"

"Azt hiszem, igazán szerencsésnek mondhatom magam, több szempontból is. Először is, hogy az „világhálón” rátaláltam Karolinára, akiért mint utólag kiderült, nem is kellett volna ilyen „messzire” utaznom, hiszen egy irodaházban dolgozunk! :-) Másodszor, hogy egy nagyon felkészült, tehetséges, kedves oktatót ismertem meg személyében, aki előtt nem éreztem kellemetlenül magam a kezdeti bénázások miatt. A kis létszámos tanfolyamnak szintén nagyon örültem, hiszen így mindenkire megfelelő idő és figyelem jut. Már ez az első alkalom is „hatásos” volt, úgy gondolom, hiszen már hazafelé a vonaton éreztem, hogy ebből bizony egy jó kis izomláz lesz. Ajánlom Karolinát mindenkinek, aki most szeretné kipróbálni, elkezdeni a nordic walkingot, de legfőképp azoknak, akik tempósabb, munkásabb edzéseket szeretnének. Nagyon-nagyon köszönöm a lehetőséget! Úgy gondolom most találtam meg az „én sportomat”!!! Biztos vagyok benne, hogy még találkozni fogunk az edzéseken! Szilvia, Herceghalom, 2016.11.27"

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek